HTML

Benderik elmélkedik

Friss topikok

Elméletek

2015.12.02. 05:53 Benderik

 

Én igazából nem értem, miért érzi olyan elborultnak a sajtó (pláne pl. a Magyar Nemzet) Peia képviselő elméletét, melyben leleplezi, hogy "Magyarországon tervelték ki a bukaresti tűzvészt, és véget akartak vetni a román demokráciának", meg hogy "Vlagyimir Putyin és Angela Merkel is benne volt abban az összeesküvésben, aminek célja Románia feldarabolása volt".

Hisz' hát magyar ember füle ugyanilyen elméleteken edződik már jó öt-hat éve, csak azokban Magyarországot akarják elnyomni-feldarabolni-szétaprítani idegen hatalmak, Európai Unió / Világbank / ilyesmi gonoszok.

Vagy csak a történet szereplői a különbség? De hát nem természetes, hogy Romániában Romániát akarják elnyomni-feldarabolni-szétaprítani? Nyilván az én gyerekem sose fogja azzal magyarázni az egyesét, hogy a tanár utálja a Subler Józsit, mert azzal a Subler Józsi magyarázza a saját egyesét.


"Aki ezen elgondolkozik, s ügyel rá, hogy gondolatai ne kalandozzanak összevissza, hanem helyes irányban haladjanak, nagy igazságoknak jöhet a nyomára." /Az élet értelme /

 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: elmélet paprikafüzér

A bejegyzés trackback címe:

https://benderik.blog.hu/api/trackback/id/tr238131556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása