HTML

Benderik elmélkedik

Friss topikok

  • Benderik: @MAXVAL bircaman közíró: Maxval úr, tökéletes időzítés, köszönöm! Uraim? Első feladat: meggyőz... (2019.07.06. 15:21) Az öltönyös Pride víziója
  • ocsisajt1: Menjen el a jegyért hétközben, amikor nincs sor.Problem solved.Persze lehet kifogásokat keresni, d... (2019.06.23. 14:29) Jegyelővétel, MÁV, kígyók
  • Digitális Dzsihád: @moloy: Egy fejlett, haladó demokráciában _NINCS_ olyan, hogy még nem oszthatják meg a terveket a ... (2019.06.19. 16:53) A csúnya felüljáró
  • Benderik: @Űristen: "Persze a folyamatos információáramlat miatt úgy tűnik, mintha megfeszített munka folyna... (2019.06.09. 22:08) Hableány
  • Benderik: @invalid user name: "miért lenne baj az, ha valaki nem AKARJA a hatalmat? amit a kutyapárt csinál,... (2019.06.04. 00:00) Az első reccsenés

Akác és fűnyíró

2014.05.09. 22:41 Benderik

 

"A miniszterelnök kegyelmet kért a magyar akácoknak, és José Manuel Barroso ezt meg is adta"

Ennyi.

Hát ezt jól elvesztegettük. Pedig olyan ígéretesen indult.

Itt ez a jó kis akác, akit mindenki szeret, mert belőle lesz a méz, amit szintén mindenki szeret.

Igazi összmagyar ügy lehetett volna, ami mögé egységesen felsorakozhat kicsi és nagy, bal és jobb.

Lehetett volna plakát, hogy nem engedjük földönfutóvá tenni a méhcsaládokat, hogy nem engedjük, hogy Európa lábbal tiporja az életet adó mézet, lehetett volna rockopera a bujdosó akácról, megvédelmezhettük volna harcos Békemenettel.

Szóval annyi mindent kihozhattunk volna ebből.

Erre miniszterelnökünk egyszerűen felveti, hogy ez nekünk annyira fontos, és hogy megtarthatnánk-e, mire azt mondja ez a Barroso, hogy persze.

Mondjuk lehetett volna ő is annyira figyelmes, hogy a vendég kedvéért ellenáll, hallani sem akar róla, vagy legalább nem hallja meg a kérdést. De mindegy, most már ez van. Annyira nem baj, van még a pálinka is, azzal majd jobban sáfárkodunk.

+++

Mindamellett elgondolkodhatnánk, ha ez ilyen egyszerű is lehet...

Lehetne a jövő Nagy Taktikája, amivel legyőzzük az Ellenünk Fenekedő Nyuszikát, hogy ha kell a fűnyírója, megkérdezzük, ideadja-e.

Közel olyan lelkesítő se lenne, szabadságharcban se onthatnánk vérünket, viszont plakátból sokkal kevesebb fogyna, és néha még füvet is nyírhatnánk.

Ha ez most valami új stílus, nekem bejön. 

.

.

.

 

 

2 komment

Címkék: fűnyíró akác nyuszika

A bejegyzés trackback címe:

https://benderik.blog.hu/api/trackback/id/tr886146160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2014.05.12. 10:16:52

talán azért ilyen volt eccerű, mert a zeunak esze ágában sem volt baszogatni a magyar(mit magyar- mélymagyar, sőt! ősmagyar!) akácot.
(az igaz, hogy még az illetékes magyar meghatározás is invazív fajként határozza meg a zakácot, de annál rosszabb a kormányrendeletnek. majd lemondatják oszt' jónapot.)

Gerilgfx 2014.05.24. 16:37:11

úgy tudom, elég gyorsan nő, ezért ideális fűtőanyag. kár lett volna kiírtani. legalábbis, én akkor is ültettem volna, ha betiltják.