HTML

Benderik elmélkedik

Friss topikok

Jól ellátni baját Amerikának

2014.10.29. 00:20 Benderik

 

Nemsokára kiderülhet a névsor, amit oly sokan találgatnak (állítólag fogadások is köthetők már rá): egy hódmezővásárhelyi lakossági fórumon Lázár János állítólag bejelentette, hogy a napokban közjegyző előtt tett nyilvános nyilatkozatban hatalmazza fel az amerikai kormányt, hogy közreadhassák, szerepel-e személye az állítólagos kitiltottak listáján.

Ezzel megkerülhető lenne az amerikai kormánynak a nevek nyilvánosságra hozása elleni azon szánalmas kifogása, hogy az az érintettek személyiségi jogaiba ütközne, s ezért csak velük közölhették egyenként saját kitiltásukat. Állítólag több hírbe hozott politikustársa is jelezte azóta, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez, és még a héten megjelentetik a nyilvános felhatalmazás szövegét újságokban és az interneten, amit aztán nyilvánosan adnak át André Goodfriend ügyvivőnek. Egyikük szavai szerint a személyiségi jogok mögé bújás az elkorcsosult  politikai korrektség és hasonló túlhaladott liberális nyugati téveszmék jellemzője, igaz értékrenddel bíró becsületes magyar politikus  nyílt kártyákkal játszik. Lázár a hírek szerint külön kiemelte, hogy a kormánynak és személy szerint neki is alapvető érdeke a helyzet tisztázása, ezért döntött e megoldás mellett.

.

.

.

.

 

1 komment

Címkék: víz-víz tiszta víz

A bejegyzés trackback címe:

https://benderik.blog.hu/api/trackback/id/tr616842141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2014.10.29. 18:55:12

bocsáss meg, de én egyáltalán nem estem hasra lázár lépése miatt.
ez nem más, mint a fidesztől már megszokott sunyi mismásolás, mivel az, hogy ő felhatalmazta az amerikai kormányt, nagyjából lepkefing esti szélben. lázár pontosan tisztában van azzal, hogy az amerikai kormány semmiképpen nem hozhatja nyilvánosságra az érintettek neveit, lévén, hogy ezt törvény tiltja meg neki, és arrafelé még van némi becsülete a törvényeknek.
az lenne az egyedül elfogadható lépés, ha lázár -de ide akármelyik hírbe hozott nevét be lehet helyettesíteni- felmutatná egy érvényes amerikai vízumot. amíg ez nem történik meg, addig csak sumákolásnak lehet tekinteni minden megnyilvánulást.
süti beállítások módosítása