HTML

Benderik elmélkedik

Friss topikok

Következménymentes szép vírusvilág

2020.11.20. 06:53 Benderik

 

Téma lett, hogy meddig bírja, mikor omlik össze az egészségügy.

December közepe, vége, netán már november vége?

Nos, szerintem sosem lesz ilyen. És már most is van.


***
Sosem lesz olyan, hogy azt mondják, tegnap összeomlott.

Lesz hogy azt mondják, már nem férnek el az ágyak a megszokott elosztásban, sűrítik őket a szobákban.

Lesz, hogy a folyosókon is lesznek ágyak.

Előbb a fűtött emeleti folyosókon, aztán a fűtetlen alagsorin.

Lesz olyan, hogy nincs mindig orvos egy osztályon, csak még nem egészen végzett rezidensek.

Lesz, hogy nincs mindig rezidens sem egy osztályon, csak még nem egészen végzett orvostanhallgatók.

Lesz, hogy még hallgató se, csak ápoló.

Lesz, hogy ápoló se külön minden osztályon, csak összevonva jut egyre két osztály. Aztán három.

Lesz, hogy nem minden lélegeztetőgépre jut annyi orvos, amennyi azt biztonságosan el tudja látni.

Előbb egyre több jut majd egy ezt végzett szakorvosra, aztán már csak végzett orvosra, majd orvostanhallgatókra.

Aztán az orvosi egyetemekre sikeresen felvételizettekre.

Aztán háromnapos OKJ-tanfolyamot végzett lélegeztetőgépkezelőkre.

Aztán már csak nehézgépkezelőkre, majd gépkezelőkre.


***
Ja hogy a fentiek nem kis része már most is van? Már vírus előtt is volt? Bocsánat.

Nos, ezért mondom, hogy sosem lesz olyan, hogy "na most összeomlott".

Miközben meg igazából régesrégen összeomlott már.

Definíció kérdése ugyanis, és a definíció mindig az Élethez igazodik. Rugalmasan leköveti. Hisz' még mindig százszor jobb egészségügyünk van, mint a legtöbb fekete-afrikai országnak, miközben ha megkérdezzük, náluk is van működő egészségügy.

Ahogy a körülmények romlanak, ahhoz viszonylag gyorsan hozzászokunk, és már az ehhez képesti romlást tekintenénk összeomlásnak, ami pesze sosem következik be, hisz' mielőtt összeomlana, már hozzá is szoktunk.


***
Nagyobb baj, hogy a különleges helyzet lényegében egyfajta hadiállapothoz hasonlít. Ahol senki nem fogja utólag számonkérni, hogy az ő nagymamája, testvére (gyermeke...) miért halt meg, ki hibázott -- hibázott-e bárki.

Egyrészt mert nem is lesz rá lenyomozható adat, hisz' ki tudná számon tartani a napi sok száz lélegeztetőgépes halottról, hogy melyiknek gépe hogy volt beállítva és lehetett volna-e még utánállítani.

Másrészt meg arra sincs elég erre kiképzett ember, hogy kezelje, nem hogy még olyan, aki utólag kikérdezze és ellenőrizze, hogy mit csinált vagy nem csinált, hogy volt az a gép beállítva, és élhetett volna-e még egypár órát a hetes gépen lélegeztetett többségében idős, egyéb krónikus betegségben szenvedő bácsi.

Boncolás még van egyedileg, de az is már inkább az egyéb halálok megállapítására a statisztikáknak, hogy a pánik elkerülésére fennmaradjon, hogy' többségében idős, egyéb krónikus betegségben szenvedő beteg halt meg.

Így ha még akadna is majd számonkérő, egy szánakozó fejcsóválásra esélyes. Hisz' szinte háborús helyzet volt, nézze meg, a világ összes országát maga alá temette a vírus, örült az egész világ, hogy egyáltalán győzte valahogy, a vis maior tipikus esete mindez.


***
Igen, pont ez a baj.

Normál békeidőkben minden egyes emberhalál vizsgálatot von maga után, ha nem egész egyértelmű, hogy itt volt az ideje. Kivizsgálják apróra (elvileg persze), így tétje van annak, hogy minden szabály be volt-e tartva s nem történt-e műhiba.

Amikor azonban a világ összes országában sok-sok ember hal meg, a döntéshozók már most tudhatják, hogy utólag könnyen hivatkozhatnak majd a "mindenhol összeomlott a normál rendszer, mindenhol különleges helyzet volt, mindenhol sokan haltak meg" érvre.

Az elkenés ideje mindig a hadiállapot. Annak tudata, hogy utána majd nem lesz számonkérés.


***
Félreérted, Olvasóm, ha azt szűrnéd le soraimból, hogy nem küzdenek hősiesen a frontvonalban állók.

Nem. Ők szívüket adják, ők e hosszú hónapoknak vitathatatlan hősei, kik életük végéig hurcolják majd álmaikban a kezük között kiszenvedőket, kiket esélyük se volt megmenteni, mert két, majd öt, majd nyolc, majd tizenöt gépet kellett ellátniuk egy kéthetes gyorstalpaló után, de kiknek halálát emberi elme nem képes feldolgozni, mert egyszerűen nem arra teremtetett az emberi elme, hogy kezei között kiszenvedők halálát ésszel felérni képes legyen.


***
Ám ettől még a számonkérhetetlenség tudata nagy baj.

És nem a nyilvánvaló majdani COVID-krimik százai okán, ahol kitalált embereket nyírnak ki a kapkodásban sosem vizsgált nyomok nélkül.


Innen kezdve egy csomó magasszintű-döntéshozói felelősség elkenhetővé válik.

Attól a pillanattól kezdve, hogy a fejlett világnak is minden országában összeomlás szélére kerül a rendszer, elfogadottá válik a halál, amit az okoz, hogy egy ember nem kapott szabályszerű kezelést.

Többé már nem kell attól félnie egyetlen kormánynak sem, hogy fejére olvassák, hogy emberek százai/ezrei/...-i haltak meg. Hisz' nézzünk szét -- mindenhol.

Az "összeomlott az egészségügy" sem egy méréseken alapuló állítás, így igazából senki se látja egy adott országban, hogy a többiben milyen állapotokra mondták ugyanezt. Ha a német lapok megírják, hogy összeomlott az egészségügy, mert már nem a szabályokmak megfelelő számú beteg volt a kórtermekben, és nem jutott minden gépre a szabályoknak megfelelő orvos, abból mi csak annyit hallunk meg majd, hogy Németországban is összeomlott az egészségügy. Ki vethetne hát követ és kire, ha nálunk is -- hisz' mindenhol.

Hadiállapotban a váratlanul felbukkant veszedelemre is kényelmesen lehet hivatkozni. Ki láthatta akár csak egy éve, hogy ilyen megtörténhet.

És senkit nem érdekel, hogy alakulnának a mostani halálok, ha előtte az egészségügyet más módon kezeljük -- ha már akkor megfizetjük az ápolókat-orvosokat. Kit érdekel, hogy rendszereket békeidőben is úgy kell tervezni, hogy bírjanak stresszhelyzeteket.

Földrengés után a tervező is széttárhatná karját -- senki nem láthatta előre, hogy ez lesz.

És tényleg!

Csak hát ugye ettől még egy bizonyos szintig földrengésállóra kell a házakat tervezni. És még az ezt túllépő erejű rengésnél se mindegy, hogy legalább a szükséges szintig erősre volt-e tervezve, és állt még pár menekülésre alkalmas percig, maradtak-e védett zugok a mentés idejére vagy kártyavárként omlott be az első rezdülésre.

Esélyesen nem ugyanannyi ember hal meg ugyanis.

Mindez most már szépen elkenődik.


***
A halottak száma is olyan, amit meg lehet szokni. A nagyságrendeken múlik. Ahogy a fül megszokja a -száz majd -ezer végződést. Szinte hihetetlen, milyen gyorsan megszokja!

Csak egy példa -- Donald Trump elvesztette a választást, de így is szinte fele az ő kezébe szavazta további sorsát annak a lakosságnak, mely lakosság a Földének huszadát adja, de COVID-halottainak ötödét.

És hogy tehet-e ő erről?

Nos, a tudomány állása igen sokféle ma még e vírusnak dolgában -- amire döntéshozóként csodásan lehet hivatkozni !!!

Ám abban, hogy az általános maszkviselés és társadalmi találkozások korlátozása erősen csökkenti a terjedést, néhány ezoterikus leágazástól eltekintve a tudomány egységes.

Tényleg csak a hülye nem látja a statisztikákból, hogyan hat akár csak az általános maszkviselés a terjedés számaira. Ha Donaldnak csak annyi bűne van, hogy minden eszközzel igyekezett még ott is elgáncsolni a legenyhébb korlátozásnak számító maszkrendeleteket is, ahol helyi szinten bevezették, már százezrek élete szárad szépen kiteregetve lelkén. (És a szimpla maszkviselés még a gazdaságot nem korlátozza, csak megnehezíti az elnöknek, hogy azt sugallja, nincsen baj, neki volt igaza.)

Politikai tanulság: számít persze, számít a sok emberhalál, de nem többet, mint a nyűg, ha nem hagyjuk népünket maszk nélkül mulatni. Miért is súlyoznánk hát felül az előbbit...


***
Sosem volt persze ennyi statisztika semmiről e világon, mint erről a vírusról. Ezek fejre olvashatók lesznek! ...(?)

Ám a nagy minták ellenére is kevés dolog olvasható ki belőlük azon speciális kérdésekről, ami alapján eldönthető lenne, mennyire jól kezelték egy adott helyen a helyzetet. Akkora szórása van a lélegeztetőgépekre kötött emberek halálozási arányának -- függ kortól, betegségektől, s annyi mindentől, ami szerint alábontott számokat nem gyűjtenek --. hogy max. elnéző mosolyt kaphat majdan az ezt firtatni próbáló.

Konkrét esetek pedig végképp nem lesznek vizsgálhatók, hisz' pl. a gépekre kötöttek esetén igen jó halálozási aránynak mondható 20%-ba is bőven belefér akárhány rokonunk. A halál után közvetlen végzett vizsgálat meg hogyan is lehetne elképzelhető...


***
Jó hatása is van persze annak, ha nincs őrült számonkérési felelősség, mert az állandó stressz folyamatos remegést okoz.

Ha olyan kezeli a gépet, akit kényszerből rendeltek oda, legalább tudja, hogy nem akarják majd inkorrektül elszámoltatni, és ne remegjen legalább emiatt a keze. Egyszerűen jó lelkiismerettel, félelem nélkül hozza ki magából az elérhető legtöbbet.

Döntéshozóként pedig igen nehéz abban a helyzetben dönteni, ahol már akárhogy döntünk is, az emberhalállal jár -- A ponton megakadályozandó száz halált, beáldozzunk-e B ponton tízet. (Ide értve a gazdaság leállításából származó esetleges éhhalált is.)

Életről-halálról dönteni, azzal dolgozni -- nem emberre szabott teher. Vészhelyzetben pedig különösen sok múlik azon, hogy tudunk-e folyamatos hideg-higgadt számítással döntéseket hozni. Fenn és lenn egyaránt. Fenn napi ezrekről, lenn ránk bízott ötökről-tízekről.


***
Nem feltétlen baj tehát, ha nincs minden lehetséges rossz döntéshez büntetés belebegtetve. Hatékonyabb lehet egy vészhelyzetben egy "következmények nélküli" világ.

Csak látnunk kell, hogy innen kezdve minden nép halálozási statisztikája kormányának tisztán lelkiismeretén múlik.

Ne becsüljük le ezt a védelmet, többet számít, mint fentiek olvasta után az átlagember a politikusokra tekintve hinné.

De ennyi -- a békeidőkben várható számonkérést előre felejtsük el.

Cserébe legalább tudhatjuk, hogy az egészségügy összeomlásának várható dátuma egy soha be nem következő nap. Nem lesz olyan, hogy az Összeomlás Napja. Apránként omlanak csak ránk a faldarabkák meg a plafon -- és igazából régóta a törmelékben ülünk, így semmi szokatlantól nem kell tartanunk.


+++

Jó, és akkor mit tegyünk? -- csak hogy tanulság legyen.

Semmit. Illetve most már csak próbálja kihozni mindenki a legjobb tőle telhetőt, tegye oda magát, ahova rendelték meg amit rá kiszabtak -- még ha ez csupán egy otthon maradás is olykor.

Utána meg gondolkodjunk azért majd el egyszer mindezen.

Mert a jövő kiszámíthatatlan, ám felkészülni lehet rá.

Ha gondolkodunk.

Előre.

 

.

 

 

 

249 komment

Címkék: egészségügy Vírus Coronita Covidius következménynélküli világ

A bejegyzés trackback címe:

https://benderik.blog.hu/api/trackback/id/tr316289476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2020.11.20. 08:23:22

Az egészségügy már most is összeomlott. Fontos gyógyszereket sem adnak be infúzióban a COVID miatt. Ha eltört a lábad, azt talán még begipszelik. Ma még.

Fülig José 2020.11.20. 08:36:34

@midnight coder: nem baj. akiket ez a helyzet leginkább érint szavaztak a stadion-, űrkikötő-, és kisvasút építésre. sajnos most a saját bőrükön tapasztalják tévedésük súlyát.

midnight coder 2020.11.20. 10:02:18

@Fülig José: Mert Fletóék idején jobb volt az egészségügy. Ja bocs, nem is.

Fülig José 2020.11.20. 10:24:52

@midnight coder: ezt se hallottam még... tutdod, nekem úgy tűnik, elfogyott a levegeő körülöttetek. még nyomod a paneleket, de ez egyre kevesebb embernél jön be... 12 éve, BASZOD, hogy a dagadt törpe a teljhatalmú kipcsak-király, és te gyurcsányozol. rém ostoba alak lehetsz.

ulpius66 2020.11.20. 11:26:30

Kedves Benderik!

Köszönjük, hogy ilyen kristálytisztán leírtad a "fejlett nyugat" (hahahaaa....) egészségügyi ellátórendszerét!

Svédországtól Belgiumon át Olaszországig!

Na ott tényleg össze van omolva az egészségügyi rendszer!
(beleszámítva azt is, hogy a "fejlett nyugatiak" milliószámra vitték el kelet-európából az egészségügyiseket........ha az összes kelet-európai hazamenne, akkor mán nem is beszélhetnénk nyugat-európai egészségügyről......)

ulpius66 2020.11.20. 11:28:55

Egyebekben meg tipikus ballibsi mentalitású az egész cikk!

AZ EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZER ÖSSZEOMLOTT!!!!!!!!!!
(VAGY, HA MÉG NEM, AKKOR BIZTOSAN ÖSSZE FOG OMLANI......)

ORBÁN MEGBUKOTT!!!!!!!
(VAGY, HA MÉG NEM, AKKOR BIZTOS MEG FOG BUKNI...)

ÁLMODOZZATOK!

ulpius66 2020.11.20. 11:50:26

Érdemes lenne a ballibsiknek egyszer elgondolkodni azon, hogy mért örömködnek annyira, ha a magyar orvosok, nővérek, stb elmennek nyugatra dolgozni!

A KIS NAÍVAK AZT HISZIK, HOGY EZZEL A KIVÁNDORLÁSSAL, ÉS A BALLIBSI ÖRÖMKÖDÉSSEL ROSSZABB LESZ A PATÁSNAK!

PEDIG NEM ÍGY VAN!

LEHET, HOGY ROSSZABB LESZ A PATÁSNAK, DE MÉG ROSSZABB A MAGYAR LAKOSSÁGNAK, BENNE A BALLIBSIKKEL IS....
(persze, ha nyugaton élsz, akkor mindez nem igaz......)

ursus artos 2020.11.20. 12:42:46

Gyere Brendel, kúrd szét ezt a szar posztot!

Ekrü 2020.11.20. 14:12:27

@Fülig José: Ez csak addig igaz,míg az emberek azt nem látják,hogy a "fejlett nyugaton" pont úgy,vagy éppen még sokkal jobban összeomlik az egészségügy.Én legalábbis most nem szeretnék sem az olaszoknál (ezt mondjuk 10 évvel ezelőtt sem szerettem volna) sem a franciáknál sem pedig a belgáknál beteg lenni.Elnézve a németeket bizony ők sincsenek éppen a topon.Pedig ha jól tudom oda ment dolgozni Kelet-Közép Európa színe-java.
De azért jó látni,hogy "hős" ellenzékünk mit sem változik és bőszen drukkol a vírusnak meg az egészségügy összeomlásának...

midnight coder 2020.11.20. 14:53:19

@Fülig José: Mégis, szerinted ha pocakos focistánk és csipet csapata valami szentségtelen csoda folytán lehúzná magát a klotyón, ki a fene kerülne vajon hatalomra? Luke Skywalker és a Jedi tanács? Vagy Artúr király és a kerekasztal lovagjai? Esetleg Hófehérke és a hét törpe? Vagy netán mégiscsak a Gyucsány és a DK, esetleg az MSZP és a kiherélt Jobbik társaságában?

CSOKKI MÁLNA 2020.11.20. 18:25:25

@Fülig José: Ó kis hülye, hányszor bizakodtatok már, hogy majd a nyugati bácsik meg nénik megszabadítanak a gonosz Zorbánytól, aztán csalódnotok kellett.
A vége mindig az, hogy négy évente egy áprilisi napon este tíz óra körül hülyén bámultok magatok elé a tévé előtt ülve.:)

CSOKKI MÁLNA 2020.11.20. 18:26:28

@midnight coder: Nálunk mindig az árnyékkormány húzza le magát négy évente az árnyékszékeken ülve.:)

Fülig José 2020.11.20. 18:37:14

@midnight coder: előre szaladsz. egy kínai mondás szerint a folyót akkor kell átúszni, ha leérünk a partra. előbb lógjon a csúti törpe (&co.) aztán ráérünk a következő politikus- generációnak elmagyarázni a hazaárulás következményeit.

Fülig José 2020.11.20. 18:40:04

@CSOKKI MÁLNA: @Ekrü: fizetett felszopókkal és / vagy szökésben lévő elmegyógyintézeti ápoltakkal nincs módomban vitatkozni. köszönöm a megértést!

2020.11.20. 18:41:48

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:42:48

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:43:51

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:44:23

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:44:55

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:45:58

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:46:30

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:47:01

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:47:33

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:48:36

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:49:07

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:49:39

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:50:11

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:50:43

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:51:14

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:51:46

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:52:17

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:52:49

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 18:53:21

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:53:53

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:54:24

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:54:56

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:55:28

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:55:59

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:56:31

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:57:03

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:57:34

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:58:06

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 18:58:38

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 18:59:10

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 18:59:42

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:00:13

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:00:45

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:01:17

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:01:49

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:02:20

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:02:52

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:03:23

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:03:55

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:04:27

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:04:58

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:05:30

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:06:02

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:07:05

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:08:08

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:08:40

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:09:12

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

Ekrü 2020.11.20. 19:09:16

@hannibal_barcas_111:
Csak azt nem mond,hogy jelenleg a német egészségügy a topon van,mert ugye a hírek nem erről szólnak.Bizony a koronavírus ott is betett bezzeg ország ide vagy oda.
A demokráciáról már nem is beszélve.Berlinben pár napja egy tüntetésen a rendőrök gumibottal verték az embereket,köztük egy ellenzéki képviselőt is.Megnézném én ,mi lenne itt ha az SZFE tüntetésen úgy bántak volna ahogy ott.
No meg ugye írtam példának Olaszországot,a franciákat no meg a belgákat.Azokról miért nem regélsz...?

2020.11.20. 19:10:15

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:10:46

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:11:18

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:11:50

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:12:21

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:12:53

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:13:25

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

Fülig José 2020.11.20. 19:13:56

@Ekrü: te szerencsétlen csőlakó félcivilizált debil. az, hogy Németországot a térképen nem tudnád megmutatni egészen biztos de bazmeg! te vitatkozol egy számitógépes programmal.... "mindig a legostobábbak a legmagabiztosabbak" Einstein.

2020.11.20. 19:13:56

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:14:28

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:15:31

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:16:03

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:16:34

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:17:06

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:17:38

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:18:09

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:18:41

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:19:13

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:19:44

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:20:16

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:20:48

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:21:20

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:21:52

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:24:02

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:25:05

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:25:37

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:26:09

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:26:40

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:27:12

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:27:44

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:28:47

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:29:19

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:29:50

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:30:22

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:30:54

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:31:25

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:31:57

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:32:29

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:33:00

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:33:32

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:34:04

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:34:35

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:35:07

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:35:39

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:36:42

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:37:14

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:38:17

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:38:48

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:39:52

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:40:23

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:40:55

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:41:27

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:41:59

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:43:02

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:43:34

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:44:05

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:44:37

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:45:09

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:45:41

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:46:12

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:46:44

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:47:16

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:47:48

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:48:20

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:49:23

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:49:55

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:50:27

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 19:50:58

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:51:30

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:52:02

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 19:52:34

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 19:53:05

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:33:16

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:33:48

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:34:19

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:34:51

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:35:23

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:35:55

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:36:58

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:37:30

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:38:02

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:38:33

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:39:05

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:39:37

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:40:09

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:40:40

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:41:12

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:41:45

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:42:48

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:43:20

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:43:53

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:44:26

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:45:29

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:46:01

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:46:33

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:47:05

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:47:36

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:48:08

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:48:40

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:49:44

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:50:48

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:51:21

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:51:53

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:52:25

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:52:57

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:53:29

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:54:02

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:54:34

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

Ad Dio 2020.11.20. 20:54:39

Egy blognak akkor van értelme, ha lehet alatta konstruktív diskurzust folytatni.

Ahol nem lehet kommentelni, oda nem is kattintok... de oda is max 1x, ahol a brendelmatyi szabadon örjönghet...

2020.11.20. 20:55:06

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:55:37

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:56:09

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:56:41

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 20:57:13

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:58:16

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:58:48

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 20:59:20

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 20:59:51

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:00:23

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:00:55

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:01:26

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:01:58

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:02:30

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:03:33

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:04:05

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:05:08

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:05:40

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:06:11

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:06:43

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:07:15

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:07:47

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:08:19

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:08:51

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:09:23

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:09:55

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:10:26

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:10:58

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:11:30

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:12:02

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:12:34

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:13:05

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:14:09

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:15:13

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:15:44

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:16:16

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:17:19

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:17:51

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:18:23

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:18:55

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:19:26

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:19:58

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:20:30

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:21:01

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:21:33

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:22:05

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:22:37

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:23:09

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:23:40

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:24:44

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:25:15

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:26:19

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:26:50

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:27:54

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:28:26

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:28:58

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:29:30

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:30:02

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:30:33

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:31:05

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:31:37

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:32:09

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:32:41

Azt még egy értelmesebb, 10 éves kisgyerek is tudja, hogy a legtöbb betegséget jobb előbb kezelni, mert később nagyobb baj lesz, jobban fog fájni, rosszabb lesz.

Orbán nem tudja, ő hülyébb egy 10 éves kisgyereknél. Ő előbb kinyitotta az országot, majd akkor zárta be, amikor már kurva beteg volt.

Orbán 1 idióta, népirtó elmebeteg. Alkalmatlan bárminek a vezetésére, az áramon kívül.

2020.11.20. 21:33:20

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:33:53

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:34:27

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:35:01

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

2020.11.20. 21:35:34

@midnight coder: @midnight coder: bárki is jön Orbán bukása után, olyan selejtes pszichopata, mint Orbán nehezen tud lenni. te ezt nyilván nem fogod fel, mert te magad is totálkáros selejt vagy.

2020.11.20. 21:36:08

@Ekrü: A németeknél akkor rendelték el a korlátozásokat, amikor Merkel látta, hogy ha ez így megy tovább, akkor majd karácsonykor omlik össze az egészségügy. Németország akkor sokkal jobb helyzetben volt, mint Orbanisztán a satunál, és azóta is jobb helyzetben van. Nincs is kijárási tilalom. Megjegyzem, soha nem is volt. Mindig el tudtak végezni műtéteteket a koronavírus mellett, akár plasztikai műtéteket is. Tehát nem hazudozol össze-vissza, te kis mongolFidióta selejt!

Benderik 2020.11.21. 17:29:28

@ulpius66: "Kedves Benderik!

Köszönjük, hogy ilyen kristálytisztán leírtad a "fejlett nyugat" (hahahaaa....) egészségügyi ellátórendszerét!

Svédországtól Belgiumon át Olaszországig!

Na ott tényleg össze van omolva az egészségügyi rendszer!
(beleszámítva azt is, hogy a "fejlett nyugatiak" milliószámra vitték el kelet-európából az egészségügyiseket........ha az összes kelet-európai hazamenne, akkor mán nem is beszélhetnénk nyugat-európai egészségügyről......) " 

Az a baj, hogy nálunk vírus nélkül is már a beteg visz mindent a helyre, ahol éjjelente egy ápolónőre jut három osztály, és a semmibe csengetnek a beteghívók.
Lennél Svédországban, még tán Olaszországban is beteg, miután itt kórházba kerültél.
Ami meg az emberek elszipkázását illeti, az nem egy természeti jelenség. Mindkét oldalon emberek csinálják. És amelyik oldalon tesznek bele pénzt és megbecsülést, oda mennek a másik helyről, ahol eredetileg maradtak volna..

Benderik 2020.11.21. 17:31:47

@ulpius66: "AZ EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZER ÖSSZEOMLOTT!!!!!!!!!!
(VAGY, HA MÉG NEM, AKKOR BIZTOSAN ÖSSZE FOG OMLANI......)

ORBÁN MEGBUKOTT!!!!!!!
(VAGY, HA MÉG NEM, AKKOR BIZTOS MEG FOG BUKNI...)

ÁLMODOZZATOK!"

Én bírnám, ha működne, ha már ennyit fizetek érte, és egyszer tán még kellhet is nekem vagy valakimnek...

Benderik 2020.11.21. 17:34:43

@hannibal_barcas_111:
Kedves Hannibál, Ön robot vagy ennyire szorgalmas?
Esetleg büntetés? ("Hannibál fiam, most százszor leírja...")
süti beállítások módosítása